Schindlerův seznam :)
+2
Pupek
bakyl
6 posters
Strana 1 z 1
Schindlerův seznam :)
Takže do 25tky jdou - Dejvi , Pupek, Medvedamys, Já ,Viper, Otwintrovka, Black, Ryzmen, Dzura, Maci, Tschurin, Jansie 007, Eastman, JednaKrysy, Mira, Rychlojebka, Galdon, Venca, Scud-CZ, xiaco, tungy, kucis a kubajsz. Zároveň se k nám ještě připojí Milda a Crusty jenž s námi byli v týmu od prvopočátků, ale jak jsme to teď hrotili, tak si dali menší oddech, ale i přes to byli s námi v neustálém kontaktu.
Všem kteří se do výběru nedostali se omlouvám, ale kdyby to šlo tak bych vás bral všechny. Bohužel nemám tu možnost. Tímto se s vámi loučím a připomínám, že pokud budeme mít volné místo, tak dveře máte vždy otevřené.
Přesun do nového týmu začne po konci dnešní operace a založím jej já. S juniorem budu koordinovat přesun.
Název nového klanu je Pohodáři CZ. Tag - #8QUQPVGU.
Všem kteří se do výběru nedostali se omlouvám, ale kdyby to šlo tak bych vás bral všechny. Bohužel nemám tu možnost. Tímto se s vámi loučím a připomínám, že pokud budeme mít volné místo, tak dveře máte vždy otevřené.
Přesun do nového týmu začne po konci dnešní operace a založím jej já. S juniorem budu koordinovat přesun.
Název nového klanu je Pohodáři CZ. Tag - #8QUQPVGU.
Naposledy upravil bakyl dne Fri Apr 08, 2016 11:44 pm, celkově upraveno 1 krát
bakyl- Poèet pøíspìvkù : 278
Re: Schindlerův seznam :)
Teda uličníci, vy se ale poradne maskujete. Chtel jsem Vas zkontrolovat, a podle tagu 8QUQPVGU neexistujete. Ani pohodari, ani dalsi z navrhu na novy nazev...
tomas512- Poèet pøíspìvkù : 9
Tome jsme tam, musis ten tag zadat se znakem #, pripadne Pohodáři CZ s diakritikou (hacek a carka).
Dejvi79- Poèet pøíspìvkù : 31
Njn, já lama to hazel bez znaku, a bez diakritiky....
PS: Kdo je Curin?? Nejaky Buh ? :-)
PS: Kdo je Curin?? Nejaky Buh ? :-)
tomas512- Poèet pøíspìvkù : 9
Ano Tschurin je nas buh! 8-)
Dejvi79- Poèet pøíspìvkù : 31
Nazdar chlapci,
tak jak se daří po přeměně? Nevypadá to, že by se vám uvolnilo místo?
tak jak se daří po přeměně? Nevypadá to, že by se vám uvolnilo místo?
Fiber- Poèet pøíspìvkù : 1
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: